Օրվա բաղադրատոմս. Խոզապուխտով ու պանրով կարկանդակ

Բաղադրամասեր՝

70 գրամ պանիր

140 գրամ խոզապուխտ

1 հատ ձու

150 մլ կաթ

Աղ

1 ճաշի գդալ շաքարավազ

30 գրամ կարագ

1 թեյի գդալ դրոժ

320 գրամ ալյուր

Բուսայուղ

Պատրաստման եղանակ՝

Հաց թխելու տարայի մեջ միախառնել տաք կաթը, շաքարավազը, մի պտղունց աղ, կարագ։ Հետո ավելացնել կես հատ ձու, ալյուր ու դրոժ ու միացնել սարքը։

Պանիրն ու խոզապուխտը կտրատել։

Խմորը մի քանի մասի բաժանել գրտնակել։

Խմորի մեջ դնել խոզապուխտը, ծածկել, կտրվածքներ անել, ստացվածը դնել մել այլ խմորի շերտի վրա, վրան դնել պանիր, ծածկել։

Կենտրոնում կլոր կտրվածք անել, պատել ձվով։

Տապակել թավայի մեջ։

 

 

 

 

 

 

Comments (0)
Add Comment