Համեղ և օգտակար տնական լիմոնադ՝ նարնջով և կիտրոնով
Բաղադրիչները 4 լ կաթսայի համար
- Ջուր – 3.5 լ
- Նարինջ – 3 հատ
- Կիտրոն – 2 հատ
- Շաքարավազ – 8 ճ/գ
Պատրաստման եղանակը
- Նարինջը և կիտրոնը քամել:
- Կեղևներն ավելացնել եռացող ջրի մեջ, եփել դրանք 5-7 րոպե:
- Հետո ավելացնել շաքարավազը:
- Վերցնել կրակից և ավելացնել քամած հյութը:
- Սառեցնել և քամել:
- Մատուցել սառույցի կտորներով:
- Աղբյուրը ՝ 3 MILION Magazine