Համեղ և օգտակար տնական լիմոնադ՝ նարնջով և կիտրոնով

0

Բաղադրիչները 4 լ կաթսայի համար

  1. Ջուր – 3.5 լ
  2. Նարինջ – 3 հատ
  3. Կիտրոն – 2 հատ
  4. Շաքարավազ – 8 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Նարինջը և կիտրոնը քամել:
  2. Կեղևներն ավելացնել եռացող ջրի մեջ, եփել դրանք 5-7 րոպե:
  3. Հետո ավելացնել շաքարավազը:
  4. Վերցնել կրակից և ավելացնել քամած հյութը:
  5. Սառեցնել և քամել:
  6. Մատուցել սառույցի կտորներով:
  7. Աղբյուրը ՝ 3 MILION Magazine

Leave A Reply

Your email address will not be published.