Ինչպես տանը լավաշ թխել. լավագույն բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

  1. Ալյուր – 2.5 բաժակ
  2. Օղի – 25 մլ
  3. Ջուր – 1 բաժակ
  4. Աղ – 0.5 թ/գ
  5. Բուսական յուղ – 2-3 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Խառնել բոլոր բաղադրիչները: Պետք է ստացվի ոչ շատ պինդ խմոր:
  2. Ստացված զանգվածը ծածկել թաց սրբիչով և թողնել 30 րոպե: Խմորը բաժանել 12 մասի: Յուրաքանչյուր կտորը բարակ շերտի գրտնակել:
  3. Շերտերը տապակել տաք տապակում շատ արագ, ընդամենը մի քանի րոպե:
  4. Ստացված լավաշները նորից թաց սրբիչով ծածկել:
Comments (0)
Add Comment