Պանրային պյուրե. բոլոր ուտեստներից ամենահամեղը

Բաղադրիչներ

  1. Կարտոֆիլ – 1300 գ
  2. Պանիր – 500 գ
  3. Սերուցք – 250 մլ
  4. Սխտոր – 3 ատամիկ
  5. Աղ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  1. Աղ արած շրջում եփել կարտոֆիլը և սխտորը:
  2. Այնուհետև հանել սխտորները և քամել կարտոֆիլը:
  3. Կաթսան դնել կրակին, ավելացնել կարտոֆիլը, սերուցքը և խառնել:
  4. Լցնել պանիրը և խառնել՝ մինչև միասեռ զանգված ստացվի:
  5. Պատրաստի պյուրեն մատուցել աղցանի կամ մսային ուտեստի հետ:
Comments (0)
Add Comment