Բաղադրամասեր՝
1 հատ ձու
50 գրամ կարագ
2 ճաշի գդալ թթվասեր
1 թեյի գդալ փխրեցուցիչ
200 գրամ ալյուր
Աղ
100 գրամ խոզապուխտ
100 գրամ պանիր
5 չերիի լոլիկ
Զեյթուն
Մայոնեզ
Սամիթ
Պատրաստման եղանակ՝
Ձուն, կարագը, թթվասերը միախառնել։
Ավելացնել ալյուր ու փխրեցուցիչ։
Խմորը մի քանի փոքր մասի բաժանել, ավելացնել խոզապուխտ, պանիր քերել, զեյթուն դնել, սամիթ կտրատել, լոլիկները շարել ու դնել ջեռոց։