Բաղադրիչներ
Աղացած միս – 700 գ
Պանիր – 50 գ
Կարտոֆիլ – 2 հատ
Մայոնեզ – 1 ճ/գ
Սոխ – 1 հատ
Պաքսիմատ – 3 ճ/գ
Աղ և համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի
Բուսական յուղ՝ տապակելու համար
Պատրաստման եղանակը Մանր քերիչով անցկացնել կարտոֆիլը և պանիրը: Սոխը մանր կտրատել: Խառնել աղացած միսը, կարտոֆիլը, պանիրը, սոխը, պատել պաքսիմատով, մայոնեզով, աղով և համեմունքներով: Պետք է ստացվի միասեռ զանգված: Կոտլետներ ձևավորել և երկու կողմից լավ տապակել