Հյութեղ կոտլետներ

Բաղադրիչներ

Աղացած միս – 700 գ

Պանիր – 50 գ

Կարտոֆիլ – 2 հատ

Մայոնեզ – 1 ճ/գ

Սոխ – 1 հատ

Պաքսիմատ – 3 ճ/գ

Աղ և համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի

Բուսական յուղ՝ տապակելու համար

Պատրաստման եղանակը Մանր քերիչով անցկացնել կարտոֆիլը և պանիրը: Սոխը մանր կտրատել: Խառնել աղացած միսը, կարտոֆիլը, պանիրը, սոխը, պատել պաքսիմատով, մայոնեզով, աղով և համեմունքներով: Պետք է ստացվի միասեռ զանգված: Կոտլետներ ձևավորել և երկու կողմից լավ տապակել

Comments (0)
Add Comment