Բաղադրամասեր՝
Հավի կրծքամիս – 500 գրամ
Կարտոֆիլ – 3-4 հատ
Մայոնեզ
Քերած պանիր
Աղ, պղպեղ
Պատրաստման եղանակը՝
Հավի կրծքամիսը շատ բարակ՝ 1 սմ հաստությամբ կտրատել, աղով ու պղպեղով համեմել: Բարակ կտրատել նաև կարտոֆիլը՝ 2 մմ: Դասավորել ջեռոցում տեղադրվելիք տարրայի մեջ սկզբում հավի միսը, ապա կարտոֆիլը: Այնուհետ մայոնեզով պատել, ավելացնել պանիրն ու դնել ջեռոցում: Ծածկել փայլաթիթեղով ու եփել 180-200 С, մոտ 1 ժամ: 1 Ժամ անց հանել փայլաթիթեղը, որպեզի կարմրի: