Բաղադրությունը՝
Վանիլային փոշի-1 թեյի գդալ
Ալյուր-180 գրամ
Շաքարավազ-50 գրամ
Աղ-0.5 թեյի գդալ
Կաթ-60 մլ
Փխրեցուցիչ-10 գրամ
Ձու-6 հատ
Սերուցք-200 մլ
Պատրաստման եղանակը՝
Սերուցքը, կաթը, շաքարավազը, 2 ձուն և վանիլային փոշին միասին հարել: Վրան ավելացնել աղ, փխրեցուցիչ և ալյուր: Լավ հարել:
4 ձվի սպիտակուցը հարել: Ապա այն ավելացնել սերուցքով զանգվածի մեջ: Թավայի մեջ, մոտովորապես ամեն կողմը 3 վայրկյան տապակել: Իրար վրա դասավորել և տաք-տաք մատուցել:
Աղբյուրը՝ Ժամանց Բլոգ