Ինչպես պատրաստել սրճային կրեմ

Կարևորը սերուցքը չափից շատ չհարել, այլապես այն յուղոտ կստացվի: Բաղադրիչների նշված քանակից ստացվում է 5-7 չափաբաժին: Կարևորը սերուցքը չափից շատ չհարել, այլապես այն յուղոտ կստացվի: Բաղադրիչների նշված քանակից ստացվում է 5-7 չափաբաժին:

Նուրբ, բուրավետ աղանդեր, որը հալչում է բերանում։

Կարևորը սերուցքը չափից շատ չհարել, այլապես այն յուղոտ կստացվի: Բաղադրիչների նշված քանակից ստացվում է 5-7 չափաբաժին:

Բաղադրիչներ․

— 250 մլ սուրճ (3 թեյի գդալ սուրճ՝ 250 մլ ջրով)
— 3 դեղնուց
— 150 գր շաքարավազ
— 10 գր (2 թեյի գդալ) ժելատին
— 300 մլ սերուցք 33-35%։

Պատրաստման եղանակը․

Թրջեք ժելատինը 100 մլ եռացրած սառեցված ջրի մեջ և թողնել փաթեթի վրա նշված ժամանակով:

Խառնեք դեղնուցը շաքարավազի հետ:

Դրեք ջրաբաղնիքի վրա, տաքացրեք մինչև շաքարավազը ամբողջությամբ հալչի:

Ավելացրեք սուրճը, խառնեք:

Ավելացրեք ժելատինը: Տաքացրեք այնքան, մինչև ժելատինը ամբողջությամբ հալչի:
Հանեք կրակի վրայից, սառեցրեք:

Հարեք սերուցքը:

Խառնեք այն սառեցված սրճային զանգվածի հետ:

Լցրեք բաժակների մեջ և դրեք սառնարան 3-4 ժամով:

Բարի ախորժակ:

Public.am

Comments (0)
Add Comment