Ինչ ուտել այսօր. բրնձով բրոկոլի
Այն հարցը, որն ամեն օր տանջում է տնային տնտեսուհիներին՝ ինչ պատրաստել այսօր: Այդ հարցում կփորձի օգնել Public.am-ը: Այսօր ներկայացնում ենք բրնձով բրոկոլին:
Պատրաստման եղանակ
- Բրինձը լավ լվանում ենք։
![բրնձով-բրոկոլի-3]()
- Եփում ենք աղաջրի մեջ համարյա մինչև պատրաստ լինելը։
![բրնձով-բրոկոլի-4]()
- Սոխը մաքրում ու մանր կտրատում ենք։
![բրնձով-բրոկոլի-5]()
- Սոխը թեթևակի տապակում ենք բուսայուղով լի տապակի մեջ։ Թափանցիկ դառնալուն պես ավելացնում ենք քերիչով անցկացրած գազարը։
![բրնձով-բրոկոլի-6]()
- Մի քանի րոպե անց ավելացնում ենք բրոկոլին, խառնում ու 5-7 րոպե տապակում ենք միջին կրակի վրա այնքան, մինչև հեղուկն ամբողջովին ներծծվի։
![բրնձով-բրոկոլի-7]()
- Այնուհետև ավելացնում ենք սոյայի սոուսն ու կարմիր պղպեղը, իսկ 1 րոպե անց նաև՝ բրինձը։ Խառնում ենք ու փակում կափարիչով։
![բրնձով-բրոկոլի-8]()
- Համեղ ուտեստը պատրաստ է։
![բրնձով-բրոկոլի-9]()
Մատուցում ենք տաք վիճակում՝ զարդարված քերած պանրով ու մանր կտրատած կանաչիով։
Public.am






