Էնդոկրինոլոգը թթու դրած կաղամբ ուտելու չորս պատճառ է նշել

0

Էնդոկրինոլոգ Եկատերինա Յանգը բացատրել է, թե ինչու է թթու դրած կաղամբն օգտակար կանանց առողջության համար: Ըստ նրա՝ այս մթերքը նպաստում է իմունային համակարգի ամրապնդմանը և օրգանիզմում բորբոքումների նվազեցմանը:

Բացի դրանից, թթու դրած կաղամբը բարելավում է մաշկի, մազերի և արյան անոթների վիճակը, արագացնում նյութափոխանակությունը, բարձրացնում էներգիայի մակարդակը և նպաստում քաշի կորստին: Այն միաժամանակ օգնում է պահպանել հորմոնալ հավասարակշռությունը:

Յանգը խորհուրդ է տալիս սկսել օրական մեկից երկու ճաշի գդալով, աստիճանաբար ավելացնել մինչև երեքից հինգ գդալ և օգտագործել այն ճաշի սկզբում:

Leave A Reply

Your email address will not be published.